Diensten
14495
page-template-default,page,page-id-14495,bridge-core-2.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-24.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16797

Diensten

Belastingaangifte, jaarrekening of administratie voor een eerlijke all-in-prijs

 

Wilt u uw administratie of uw belastingaangifte uitbesteden? Wij maken het voor u in orde. Snel, nauwkeurig en voor een eerlijke, van tevoren afgesproken prijs.

Alles wat wij voor uw administratie nodig hebben, kunt u in een handomdraai naar ons toesturen dankzij onze gebruiksvriendelijke app. De app kan u ook een melding geven wanneer het tijd is voor de aangifte btw of loonbelasting.

Wilt u liever een traditionele boekhouding langsbrengen of bijpraten over uw financiƫle situatie? Wij zorgen dat de koffie klaarstaat.


Inkomstenbelasting

Voor zowel particulieren als ondernemers verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting.

Wij kennen alle regelingen en houden alle wetswijzigingen bij.

Omzetbelasting

Wij verzorgen uw btw-aangifte per maand, kwartaal of jaar. U kunt ervan op aan dat u de juiste bedragen aan btw afdraagt en in aftrek brengt.


Jaarrekening

U levert uw gegevens op een gebruiksvriendelijke manier bij ons aan. Wij zorgen voor een perfect kloppende jaarrekening.


Administratie

Een goede administratie biedt overzicht en financiƫle zekerheid. Wij nemen u alle administratieve zorgen uit handen.


Salarisadministratie

Bij een mkb-onderneming is de administratie een stuk ingewikkelder dan voor een zzp’er. Alle rompslomp rond het uitbetalen van salarissen kunt u aan ons overlaten.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.